Desserter

Frisk og luftig citronfromage pyntet med flødeskum og citron
Kr. 50.-

Appelsin og sherry tilsmagt fløderand serveret med kirsebærsauce
Kr. 50.-

Kold jordbærsuppe serveret med kugler af vaniljeis pyntet med frisk mynte
Kr. 55.-

Rubinsteiner kage med chokoladedyppede vandbakkelser pyntet med flødeskum
Kr. 55.-

Hjemmebagt brownie serveret med rørt is og hindbærpure.. som buffet
Kr. 55.-

Daim og jordbær islagkage pyntet med flødeskum og serveret med mangopure
Kr. 55.-

½ ananas med friskslavet frugtsalat serveret med Baileysråcreme

Kr. 60.-

Rådhuspandekager serveret med vanilje og pistacieis kugler og hindbærpure, pyntet med hasselnøddeflager
Kr. 65.-

Baileysis pyramide anrettet med jordbær Romanoff og florentiner flager
Kr. 65.-

Hjemmelavet roulade med mousse efter aftale serveret med kugler af is, samt frugtcoulis... som buffet
Kr. 75.-

Brombærtærte serveret med lun vaniljesauce
Kr. 70.-

Nøddekurv med iskugler, friskmarineret frugt pyntet med frugtpure og flødeskum
Kr. 85.-

Hjemmelavet chokoladekage med hvid chokolademousse anrettet med pistacieis og jordbær Romanoff
Kr. 85.-