Hovedretter

 

Gl. daws garantimør oksesteg serveret med hvide kartofler og kraftig skysovs
Hertil dampede babycarotter og sødt/surt
Kr. 150.-

Kalkunbryst med persille - helstegt i krydret tomatcoulis hertil ovnbagte risolee kartofler med skræl og flødelegeret tomatsky
Hertil portionsanrettet salat med dressing efter aftale
Kr. 150.-

Svinekam med sprød svær serveret med hvide kartofler og kraftig skysauce
Hertil franske kartofler, hjemmelavet rødkål, samt hjemmelavet agurkesalat.
Kr. 150.-

Kalvesteg stegt som vildt serverret med hvide og brunede kartofler, samt vildtsauce
Hertil gele i appelsin, Waldorff salat, tyttebær og asier
Kr. 155.-

Bacongrillet mørbrad serveret med pommes duchess og mild Madagaskar pebersauce.
Hertil gulerodstimbale og smørdampede broccoli
Kr. 155.-

Helstegt krydret tyndsteg serveret med urtebagte kartofler og whiskeysauce
Hertil serveres portionsanrettet salat og timiansauterede babycarotter
Kr. 160.-

Hjemmerøget helstegt oksefilet serveret med hasselbach kartoffel og kraftig rødvinssky
Hertil serveres bagte rødløg,  og marineret tomatsalat
Kr. 175.-

Helstegt kalvefilet serveret med mandelpaneret kartoffelmos en´cocote og cognacsauce
Hertil serveres ærtetimbale og mango/rødløgssaute
Kr. 175.-

Helstegt oksemørbrad serveret med urtegratinerede kartofler og kraftig oksesky
Hertil serveres grilltomat dampede snackærter og grillede champignon
Kr. 195.-

Indbagt kalvemørbrad i hønsesouffle serveret med pommes anna og portvinssauce
Hertil grillede grønne asparges med bacon og dampede gule courgetter
Kr. 215.-