Reception
 

Reception - 4 timer - min. 50 kuverter - slut senest kl. 17.00

Menu 1


Små tomater med tunfyld
Ruller af kold oksefilet med coleslaw
Pølsebræt med 3 slags pålæg
Grønsagssnack med dip
Krydderpanerede kyllingelår
Hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat
Diverse brød

Hjemmelavet lagkage med flødeskum

Kr. 195.-

 

Menu 2

Marinerede tigerrejer med aioli
Spegeskinke ruller med asparges og melon
Lun skinkestang med urter
Gratinerede fyldte pandekager
Kalkun medaljoner i pikantsauce med krydrede kartoffelbåde
Marineret tomatsalat med snackærter
Diverse brød

Ostelagkage og frugtfad

Kr. 225.-

Menu 3

Små rejecocktails med rød dressing
Amerikansk kyllingesalat med grape og chili
Indbagt laks med limedressing
Mørbradmedaljoner i champignon a la creme
Krydret oksefilet med risolee kartofler
Salatfade med dressing
Diverse brød

Valnøddetærte med vanillesauce, samt brie med frugt

Kr. 255.-

 

Menu 4

Laksemousseruller med røget hellefisk
Blinis med rødløg og creme fraiche
Skiver af hjemmerøget andebryst med avocadomousse og syltede tranebær
Græske frikadeller med tzaziki
Cocktailpølser i baconsvøb
Vildtgryde med bagt kartoffelmos
Hjemmerøget oksefilet med urtegratinerede kartofler
Salatbar
Diverse brød

Udvalg af oste med druer og grissini
Pandekage petit four
Små chokoladeskåle med forskellige fyld

Kr. 299.-